Et kritisk og uafhængigt hold stiller op til Forenet Kredit

Valgkampen til Forenet Kredit er gået i gang. Forenet Kredit er foreningen, der ejer kreditforeningen Nykredit / Totalkredit.

Nykredit har en balance på omtrent 1,2 billion kroner og er med godt 40 procent af al boligudlån landets største udlåner når det gælder realkredit.

10 kritiske kandidater er allerede inde
Allerede i 2016 og 2017 er det lykkedes at stille kandidater op, som sammen er blevet valgt ind i Forenet Kredits repræsentantskab, der omfatter 104 medlemmer. Det er foreningen Consum med Bo Grønvall Christensen og Rasmus Visby i spidsen, som med et kæmpe arbejde har sikret valg til ikke færre end 10 uafhængige kandidater i Forenet Kredits repræsentantskab. De har knoklet, og Fair Bidragssats fået lov til at støtte det arbejde.

Den 11. januar blev valget til Forenet Kredit i Østjylland skudt i gang, den 12. marts er der valg, og dermed er der igen mulighed for at vælge nye kandidater ind.

15 ud af 30 pladser for private kunder
Consum har i mellemtiden nedlagt sig selv, så Fair Bidragssats forsøger at følge op på det flotte arbejde og stille et stærkt hold. Vi satser målrettet på at få 4 kritiske og uafhængige kandidater valgt ind.
Sker det, vil vi have sikret, at i alt næsten halvdelen af repræsentanterne for de private boligejere (15 ud af 35), er uafhængige og ‘almindelige’ boligejere, hvilket igen fremmer muligheden for – på sigt – at stille og få valgt en kritisk interessent ind i Forenet Kredits bestyrelse.

Du kan læse mere om valget i Østjylland her: Stem til Nykredit-valget i Østjylland.

Brug for hjælp eller vejledning? Kontakt Bo på bogh@fairbidragssats.dk eller ring til Bo på 6173 6999.

Kandidaterne er Chresten H. Ibsen, Hans Jørgen Kirkeby, Kirsten Vang Nielsen og Troels Ravn Klausen.

Holdet bag valgkampen i Østjylland:
Forrest fra venstre: Helene Petersen, Hornset, Kirsten Vang Nielsen, Ry, Troels Ravn Klausen, Silkeborg, (bagest) Chresten Ibsen, Brabrand, Hans Jørgen Kirkeby, Åbyhøj, Asger Dalmose, Åbyhøj.

2 tanker om “Et kritisk og uafhængigt hold stiller op til Forenet Kredit

  1. Sille Troelsen

    Så vidt jeg har læst, var det kandidater fra Consum og ikke Fair Bidragssats der blev valgt ind i 2016 og 2017. Det klæder jer ikke at tage æren for andres sejre!

    • Chresten Ibsen Indlægs forfatter

      Ahr, Sille. Forhåbentlig er alle er lige glade (læs: ikke ligeglade) for de uafhængige kandidater – uanset hvor de kommer fra. Kundernes Kandidat, Consum, Fair Bidragssats, Kritiske Interessenter i Nykredit og Totalkredit og mange flere har arbejdet meget tæt sammen for at få uafhængige, kritiske kandidater indstillet til Forenet Kredits repræsentantskab. Det var ikke lykkedes uden samarbejdet, så der er ingen grund til at prøve at slå skår i det. Vh kandidatholdet

Der er lukket for kommentarer.