Fair bidragssats på Folkemødet

Vi har fået plads på Folkemødet 2016, hvor ny formand for Fair bidragssats, Chresten Heesgård Ibsen, holder oplæg om protestbevægelsen der rystede realkreditten fredag. Vi inviterer væsentlige aktører og afventer spændt om de kommer. Til debatten møder også Gode Penge, der i årevis har agiteret for en økonomisk reform samt måske JAK Danmark, der kom landmændene til undsætning i 1930’ernes bundløse gældskrise. Det sker – fredag klokken 17:30 – 19:00 og alle – især Nina Smidt og Michael Rasmussen er velkomne.

Send lige en besked til Chresten på chresten@gmail.com, hvis du kommer og vil give en hånd med.

2 tanker om “Fair bidragssats på Folkemødet

 1. Nicolai Dameidet

  Jeg synes det er dejligt, at der er nogen som jer, der bruger den tid i har, til at tage tyren ved hornene. Jeg har i mange år arbejdet for en Landboforening med speciale i finansiering, akkorder mv. Landbruget på Lolland/Falster har det i gens. bedste landbrugsjord i Danmark.

  Vores større – store landbrug havde/fik i 2006-2007 mulighed for at handle bidragssatsen ned i 0,3%!!!, de er siden vokset til 0,6% og ved nyudlån til 1,0%.

  Det ville være en fornøjelse at se den arrogante Nina Schmidts mands bidragssatser i årerne 2006 til 2016. Jeg har netop haft min Nykredit mand til møde og bad ham finde hendes mands bidragssatser frem – han mente dog at han var for ung til at gå på pension!

  God vind i sejlene – hvis I offentliggør mit lille indlæg, bedes I venligst gøre det anonymt, ikke pga. af Nykredit, men pga. personlige forhold.

  De bedste hilsner

  Nicolai Dameidet

 2. Chresten Ibsen

  Hej Nicolai

  Tak for din kommentar. Den ellers aktive Nina Smidt har desværre ikke tid til at mødes med os for tiden. Men det er jo nok ikke en overraskelse. Venlig hilsen Chresten, Fair bidragssats

Der er lukket for kommentarer.