1. Udfyld oplysninger i skemaet herunder.
  2. Når du har indtastet og gemt, modtager du en e-mail med dit medlemsnummer. (Vær tålmodig – der kan godt gå et par timer. Først når du har e-mailen kan du gå videre til punkt 3).
  3. Indbetal kontingent på 100,- kr.  (her skal du bruge dit medlemsnummer). Vælg mellem kort eller MobilePay.

Som medlem får du nyhedsbrev med vigtigt nyt fra foreningen Fair Bidragssats – disse kan til enhver tid frameldes igen.
Læs mere om indbetaling af kontingent og foreningens arbejde her

SVAR PÅ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM INDMELDELSE

1. Formularen til fælles forhandlinger og indmeldelse er TO FORSKELLIGE TING. Du er IKKE automatisk medlem, hvis du blot har udfyldt formularen til fælles forhandlinger. Du skal melde dig separat ind på denne side.
  2. Jeg fik ingen mail med medlemsnummer. Hvad gør jeg? Du kan tjekke en ekstra gang ved at indtaste din e-mail-adresse (det skal være den samme, som du brugte til at tilmelde dig) her.
  3. Jeg får stadig ingen mail. Hvad gør jeg nu? Der kan gå op til flere timer, før mailen dukker op. Så har du allerede kigget i spam-filteret (mappen med ‘reklamer’ / ’spam’ / ‘filtrerede’ / ‘uønskede’ mail – og stadig ikke fundet en mail fra ‘Fair Bidragssats’ – afsenderadresse er ‘reply@globiflow.com’), så afvent en dag.
  4. Der kom stadig stadig ingen mail, og jeg har ikke fundet den. Hvordan får jeg hjælp? Skriv direkte til os på info@fairbidragssats.dk, så hjælper vi dig. Vær opmærksom på, at vi ikke altid svarer med det samme. Men vi gør, hvad vi kan.
  5. Er jeg medlem? kan du tjekke det her.
  6. Kan jeg donere mere end kontingentet? Hvis du skulle have lyst til at støtte foreningens arbejde ud over kontingentet på 100 kr., bedes du kontakte kasserer Ib Lunde Rasmussen på bogholderi@fairbidragssats.dk