Medlemsfordele hos økonomiske rådgivere

Mange af vores medlemmer har behov for økonomisk rådgivning eller ønsker at flytte realkreditinstitut. Derfor har vi som forening været ude at finde nogle gode rabatter til jer hos en række økonomiske rådgivere rundt om i landet. Tilbuddene gælder alle betalende medlemmer. Klik ind på den enkelte rådgiver og læs mere om, hvad de tilbyder og til hvilken rabatpris. For at du kan få mest muligt ud af rådgivningen, har vi listet en række dokumenter, som det er hensigtsmæssigt at have klar – se huskelisten.

Foreningen Fair Bidragssats formidler kun kontakten mellem medlemmer og rådgivere og fraskriver sig alt ansvar i forbindelse med rådgivningen.

Huskeliste

Følgende dokumenter/oplysninger kan være hensigtsmæssige at have klar forud for dialog om din økonomiske situation med den uafhængige rådgiver.

Om dit realkreditlån

• De sidste tre måneders BS-oversigter
  • Sidste årsopgørelse fra dit realkreditinstitut
  • Evt. oprindeligt lånedokument samt udbetalingsspecifikation
  • Evt. refinansieringsbrev (ved rentetilpasningslån eller renteloftslån)

Om dine bankmæssige relationer samt evt. andre långivere

• Engagementsoversigt fra din bank
  • Angivelse af afviklingsvilkår for banklån (hovedstol, restgæld, rentesats, ydelse, løbetid, afdragsfrihed m.m.)
  • Oversigt over evt. andre lån, som du ikke har gennem din bank

Om dine skattemæssige forhold

• Årsopgørelse for sidste kalenderår
  • Forskudsopgørelse for indeværende kalenderår