Tilbage til rådgiveroversigt

Mybanker.dk

Ideen bag Mybanker.dk er at guide dig som forbruger igennem den jungle af informationer, der findes på det finansielle marked. Hvis du indtaster egne oplysninger på bankindlån, bankudlån eller realkredit, udregner Mybanker.dk, om der er andre pengeinstitutter henholdsvis realkreditinstitutter, der kan give dig bedre forhold end dem, du har i dag. Samtidig hjælper Mybanker.dk med at formulere de spørgsmål, du kan/skal stille for at forhandle bedre priser. Mybanker.dk tjener penge ved at modtage henvisningsprovision fra banker repræsenteret på vores hjemmeside.

Bemærk – Mybanker.dk yder formelt set ikke rådgivning. Ydelsen er ikke specifik for medlemmer af Foreningen Fair Bidragssats, men er medtaget her da vi vurderer, at det er et tilbud foreningens medlemmer bør kende til og kan drage fordel af.

Mybanker.dk

Amaliegade 36