Tilbage til rådgiveroversigt

BOFI

Rådgivningspakker Normalpris Medlemspris
Første kontakt Vi drøfter din nuværende økonomiske situation over telefon (eller Skype) og får afklaret, om BOFI kan hjælpe dig med hensyn til omlægning af lån, bankskifte mm. Gratis
Rådgivningspakken Vi giver dig en grundig gennemgang af de forskellige lånetyper (realkredit og banklån), herunder fordele og ulemper. Vi drøfter også forskelle mellem realkreditinstitutter og de aktuelle forhold, der har betydning for renten i samfundet. Klik her for at læse mere om Rådgivningspakken. 1.800,- kr.
Beregningspakken Som rådgivningspakken. Endvidere beregner vi dit rådighedsbeløb efter skat ud fra op til tre forskellige lånesammensætninger. Vi supplerer med at lave konsekvensberegninger på dit rådighedsbeløb (eks. "hvad nu hvis renten stiger 3%?"). Klik her for at læse mere om Beregningspakken. 3.750,- kr.
Bankpakken Som beregningspakken. Vi følger op på din ønskede finansiering og indhenter tilbud fra op til tre forskellige banker. Vi hjælper dig gennem hele processen med at vurdere tilbuddene og gennemlæse dokumenterne, når alt er på plads. Klik her for at læse mere om Bankpakken. 6.500,- kr.

Information

BOFI har i over 10 år ydet uafhængig økonomisk rådgivning til private og mindre erhvervsvirksomheder om bl.a. boligfinansiering, pension og investering.

BOFI – UAFHÆNGIG ØKONOMISK RÅDGIVNING

Anemonevænget 37
4800 Nykøbing Falster
Telefon: +45 2042 8487

info@bofi.dk
www.bofi.dk
BOFI på Facebook