Tilbage til rådgiveroversigt

Finanshuset i Fredensborg A/S

Rådgivningspakker Normalpris Medlemspris
Første kontakt Gratis
1) Få svar på spørgsmålet – Hvilket realkreditselskab er billigst? Forudsætningen er at kunden giver værdien af ejendommen, ejendommens status og evt. andre specielle forhold. Svaret er vejledende og IKKE rådgivning! Der leveres en mail med svaret – al evt. opfølgning på svaret falder ind under 3), men hvis der skal gives rådgivning må forventes et mertidsforbrug. ?
2) Få svaret på spørgsmålene – Hvilken lånetype passer til dig, Hvor stort et lån har du brug for – og Hvor skal du tage lånet?

Forudsætningen er at kunden giver alle oplysninger om privatøkonomien – der kan være brug for møde, men det vurderer rådgiveren individuelt (evt. Skype). Der leveres en rapport (skriftligt resumé) med en fremskrivning af økonomien i løbetiden – al evt. opfølgning falder ind under 3).

?
3) Generel rådgivning – Hvilket lån er det bedste for din økonomi på lang sigt?

Her tages også højde for pensionsplanlægningen og andet i økonomien. Forudsætningen er at kunden giver alle oplysninger om økonomien. Der leveres en skriftlig rapport.

2250,- kr. pr. time

Finanshuset i Fredensborg A/S