Så gik den første uge

gribben

Det er søndag morgen. For én uge siden oprettede jeg en facebookgruppe ved navn Kritiske interessenter i Nykredit og Totalkredit.
Jeg delte den med Anders Sandbjerg Larsen, som samtidigt gik viralt med en opdatering om hans holdning til Nykredit og Totalkredit. Vi var begge vrede og havde lyst til at gøre noget.

I dag er vi 17.500!

Vi har taget det ansvar, som følger med en sådan tilslutning. Vi stifter forening (nogle af jer er virkelig vrede over, at vi har sat kontingentet til 100,- kr. så nu tager vi det helt væk igen og lader det være op til generalforsamlingen).


Vi har nu møder på plads med både kreditforeninger og politikere. Enhedslisten og Alternativet er klar med lovforslag, der hjælper dig mod kreditforeningerne. DF er tydeligt positive, og kan de overbevises behøver vi egentlig bare Socialdemokraterne (eller Venstre, men de kommer nok automatisk, hvis Socialdemokraterne er for) for at sikre et flertal for det nye forslag Folketinget.


DU skal klø på endnu. Sammen. Det er nu, vi skal vise de kræfter, som vi alle har været så stolte af. Fællesskabets samlede kræfter:

 • Læg pres på din DF’er eller din socialdemokrat (Morten Bødskov er ordfører) for at gøre vejen lidt nemmere for lovforslaget.
 • Del formularen med alle husejere omkring dig. Lad dem vide, at her kan du skrive dig ind, hvis du er det mindste utilfreds med den måde, din kreditforening behandler dig på.
 • Mit eget forslag er at dele det med den grundejerforening, du er medlem af. Der er sikkert et par stykker, som kender samme situation. Vær dog opmærksom på, at ikke alle bruger facebook. Det kan være en god idé også at snakke med naboen i virkeligheden.
 • Og sidst – men ikke mindst – skriv din holdning. Her på gruppen og i et læserbrev til din lokale avis, den regionale eller de landsdækkende aviser.


Vi vil forresten gerne åbent spørge Nordea, om de vil lægge hus til vores generalforsamling, spørge Danske Bank, om de vil give frokost til medlemmerne og spørge Jyske Bank om de vil hjælpe med serveringen, da vi ikke har så mange penge i kassen smile emoticon Lyder det ikke fair?

Vh. Chresten

3 tanker om “Så gik den første uge

 1. Michael Hummelshøj

  Hej Chresten
  Hvis I får problemer med at finde et sted til generalforsamlingen kan jeg sikkert være behjælpelig. Jeg er restaurantchef på Vissenbjerg Storkro på Fyn, og vi har lokaler til formålet.
  Jeg kan desværre ikke love at gøre det gratis men jeg kan sikkert få en meget fair pris eventuelt med en betaling af deltagere ved indgangen til forplejning. Du kan ringe mig på 20895995 hvis der er interesse.

 2. David dybdal

  Hvordan indbetaler man frivillig 100kr

 3. Preben Hvam

  Vil gerne vide hvad direktør og bestyrelse får udbetalt eller på anden måde tjener på en børsnotering.

Der er lukket for kommentarer.