Hellere Fair bidragssats end åndssvage kundekroner

Det tog ikke Anders Sandbjerg Larsen længe at finde svaret på mediernes spørgsmål om Nykredits kundekroner: “Jeg finder det fuldstændigt åndssvagt at bruge administration på at trække penge fra folk for så at betale nogle af dem tilbage,” sagde Anders Sandbjerg Larsen, medstifter af Fair Biddragssats

Læs en af dagens mange artikler og foreningens holdning til kundekroner – fra Fyens Stiftstidende – her


 

Så er gribben på twitten

Vi har kun 41 følgere på Twitter – til gengæld er de ikke helt uvæsentlige – som billedet herover afslører. Erhvervsministeriet begyndte at følge os som nummer 41. Begyndelsen på det vigtige meningsmedie har været lidt svær. Nu har vi til gengæld fået en erfaren frivillig bag tastaturet – Karsten Brønnum – og vi anbefaler alle jer med Twitter at følge os på @fairbidragssats


 

God og fair weekend til alle!

Chresten Ibsen og Anders Sandbjerg Larsen - stiftere af facebookgruppen og foreningen Fair bidragssats, fotograferet ved demonstrationen i Kolding, hvor 6 uafhængige repræsentanter blev valgt ind i Nykredits repræsentantskab.
Chresten Ibsen og Anders Sandbjerg Larsen – stiftere af facebookgruppen og foreningen Fair bidragssats, fotograferet ved demonstrationen i Kolding, hvor 6 uafhængige repræsentanter blev valgt ind i Nykredits repræsentantskab.

Der er ufatteligt mange nyheder fra arbejdsgrupper og medier – konstant.

Vi knokler for at etablere bestyrelse, kommunikation, politisk pres, forhandle, presse Nykredit, samarbejdsbanker, repræsentantskab, og rekruttere frivillige til at holde dampen oppe. Vi kan ikke fortælle alt hele tiden, men på hjemmesiden, www.fairbidragssats.dk, og facebooksiden for foreningen facebook.com/fairbidragssats kan du følge os lidt tættere i arbejdet og organiseringen af hele modstanden mod forhøjelsen af bidragssatserne.

På søndag d. 20. marts konstitueres bestyrelsen og så har vi en formand.

God weekend til jer alle! Vi glæder os til den.