Hvad synes DU er vigtigst?

Siden Konkurrencerådet de 18. august 2017 udgav den længe ventede rapport om konkurrencen på realkreditmarkedet i Danmark, har vi haft travlt i Fair Bidragssats’ politiske udvalg. Du kan selv finde rapporten – og hovedkonklusionerne – der langt hen ad vejen giver os medhold i, at bidragssatserne ikke burde være hævet – her.

konkurrencerådet rapport, Fair Bidragssats-udgaven
Konkurrencerådet ved Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (under Erhvervsministeriet), Rapport om Konkurrencen på Realkreditmarkedet i Danmark, udgivet 18. august 2017, Fair Bidragssats’ eksemplar.

Besøg hos politikerne

Vi har besøgt politikere – det har primært været erhvervsordførere, som også sidder i Folketingets erhvervsudvalg – for at lytte til deres tanker om rapporten samt give vores syn på tilstanden i dansk realkredit.

Politikerne vil supergerne vide mere om, hvad vi som forening og jo også som borgere, vælgere og part i sagen, mener om rapporten. Og hvad er mere naturligt, end at lade medlemmerne svare?

Stem på dine anbefalinger

Derfor har vi oprettet en side, hvor du kan ‘stemme’ på de anbefalinger, som du synes er vigtigst for DIG i rapporten. Du kan også komme med dine egne forslag og lade andre stemme på dem.

Resultatet vil vi gerne bringe videre til erhvervsordførerne, som vi véd, sidder og venter på DINE input.

Du kan stemme og skrive flere forslag her.

STEM HER!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *