Jurist Kim Juhlin, udpeget til nyt uafhængigt boligejernævn

Jurist og formand i foreningen Boligejerne, Kim Juhlin, er udpeget som medlem af boligejernes uafhængige nævn, Nævnet Boligaffairs.

Jurist og formand i Fritidsboligejerne samt foreningen Boligejerne, Kim Juhlin, er udpeget som medlem af Boligejernes uafhængige nævn.

Kim Juhlin er uddannet cand. jur., exam. assurandør og desuden fagjournalist.
Han har (1989 – 1999) været direktør i Dancenter A/S, medlem af bestyrelsen for Feriehusudlejernes Brancheforening. I perioden 2000 til 2013 direktør for en servicevirksomhed. I 2013 stiftede han og blev formand for Danske Sommerhusudlejere / Fritidshusejerne, en interesseorganisation for ejere af fritidshuse og de tilknyttede grundejerforeninger.
Foreningen og Kim Juhlin rådgiver bredt om alle forhold i forbindelse med bestyrelsesarbejde, planlove, udlejning mv. Kim Juhlin er desuden adm. dir. i FeriehusDirect – et formidlingsbureau der har gjort op med de traditionelle vilkår i branchen. Han er endvidere formand for foreningen Boligejerne – en interesseorganisation for ejere af helårsboliger – en organisation stiftet primo 2017.

Kim Juhlin er født i 1954, bor i Lyngby, er gift og har tvillinger på 18 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *