Så blev Foreningen Fair Bidragssats til virkelighed

Torsdag den 10. marts 2016 blev der afholdt stiftende generalforsamling og foreningen Fair Bidragssats er nu en realitet. Efter tre ugers benhårdt arbejde fra en række frivillige blev vedtægterne godkendt, bestyrelsen valgt og foreningen er nu officiel. Du kan læse referatet og de reviderede vedtægter på hjemmesiden.  

Vi arbejder videre – vil du være med?

Vi har masser af arbejde foran os. Og der er heldigvis mange, der gerne vil hjælpe. Derfor har vi oprettet nogle arbejdsgrupper og du er mere end velkommen til at være med. Her kan du se alle arbejdsgrupper og hvordan du kan tilmelde dig.

Med en ny forening følger en ny bestyrelse

Bestyrelsen er klar til at gå i gang med arbejdet! Der blev valgt syv bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter. Der afholdes konstituerende bestyrelsesmøde den 20. marts 2016. Herefter vil bestyrelsen blive præsenteret på fairbidragssats.dk.

 

1 tanke om “Så blev Foreningen Fair Bidragssats til virkelighed

  1. Kenneth Jensen

    Jeg kan ikke rigtigt foreslå det andre steder, men der er en arbejdsgruppe der skal arbejde på at få de 40T FB medlemmer over i foreningen.

    Men hvad med de over 90% totalkredit kunder der ikke er medlem i FB gruppen(+ alle andre realkredit kunder)? Er der en gruppe der fokuserer på dem?

Der er lukket for kommentarer.