Brug din demokratiske stemmeret til Nykredit-valget i Østjylland

Er du boligejer i Østjylland? Og kunne du – ligesom os – tænke dig at få kritiske og uafhængige kandidater ind i Nykredit og Totalkredits øverste ledelse, repræsentantskabet?
 

Alle med lån i Nykredit og Totalkredit kan stemme til valget i til repræsentantskabet i Forenet Kredit. Du er automatisk medlem, når du har boliglån.
Valget foregår d. 12. marts i Skanderborg, Ebeltoft og Samsø se mere på https://forenetkredit.dk/valg/

 

Der er flere måder at deltage på: Du kan være stiller for en kandidat, du kan møde op til valgmødet, og man kan afgive fuldmagt til en, der møder op. Det sker altsammen med nemID på https://portal.vp.dk/ep-logon/general/welcome

 

Invitér din partner med

Det er vigtigt, at rigtig mange møder op og deltager i valget. Er i to personer på jeres lån, kan begge stemme, så invitér din partner med. Nykredit giver mad og drikke.

Foruden sin egen stemme, kan du medbringe 6 fuldmagter, så det batter noget at møde op for så har man 7 stemmer. Vi hjælper med at skaffe fuldmagter, hvis du opgiver sit fuldmagtsnummer til os. Fuldmagtsnummer står i øverste højre hjørne af adgangskortet, som du får tilsendt, når du har tilmeldt sig mødet.

 

Der skal vælges 4 kandidater, og de fremmødte kan stemmer på op til 4 kandidater.

 

Mød vores kandidater

Er du forhindret i at deltage, så kan du afgive fuldmagt til en, der kommer til mødet. Her skal du også bruge et fuldmagtsnummer. Derfor formidler vi kontakt mellem fuldmagtsgiverne og fuldmagtstager, hvis du ikke selv kan finde 6 fuldmagtsgiverne.
Vil du gerne hjælpe yderligere – for eksempel med at kontakte vores medlemmer i området og skaffe endnu flere fuldmagter, så send en mail med det samme til Bo på bogh@fairbidragssats.dk

(Du behøver ikke være bosat i området for at kunne hjælpe).

 

Vi håber på en super godt valg,
Hilsen valgforbundet støttet af Fair Bidragssats: Hans Jørgen Kirkeby, Kirsten Vang Nielsen, Troels Ravn Klausen, Helene Petersen, Chresten H. Ibsen.

Mød os her.

3 tanker om “Brug din demokratiske stemmeret til Nykredit-valget i Østjylland

 1. Luise Hemmer Pihl

  Jeg vil godt være stiller og give fuldmagt til en, der orker at tage med. Evt. kan jeg prøve at få flere med.
  venlig hilsen

  • Chresten Ibsen Indlægs forfatter

   Superfedt Luise. Vi kontakter dig. Husk, at der også er en lækker middag og mulighed for at høre kandidaternes taler til Nykredit (!), hvis du skulle få lyst at tage med. Vh Chresten / Fair Bidragssats

 2. Pingback: Et kritisk og uafhængigt hold stiller op til Forenet Kredit – Fair bidragssats

Der er lukket for kommentarer.