Sådan kan du hjælpe ganske almindelige boligejere ind ved valget i Nykredit / Totalkredit

ØSTJYLLAND: Er du boligejer med lån i Totalkredit eller Nykredit, og ligger din ejendom i Favrskov, Hedensted, Horsens, Odder, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Syddjurs eller Aarhus Kommune?

Så er det nu, du kan bruge din stemme på at hjælpe uafhængige ‘almindelige’ boligejere ind i den øverste ledelse af de to kreditforeninger. Nykredit og Totalkredit ejes af foreningen Forenet Kredit. Forenet Kredit har et repræsentantskab med 104 medlemmer. Og her er der 4 pladser på valg lige nu i Østjylland i kategorien ‘private kunder’.

Støt et hold af uafhængige, almindelige boligejere
4 uafhængige kandidater stiller op, og Fair Bidragssats støtter dem. Det kan du også gøre.

Fair Bidragssats bakker op om de fire kandidater. Fra venstre: Chresten H. Ibsen (Brabrand), Hans Jørgen Kirkeby (Åbyhøj), Kirsten Vang Nielsen (Ry) og Troels Ravn Klausen (Silkeborg).

De uafhængige kandidater er alle almindelige boligejere, som vil sikre at Nykredit aldrig skal børsnoteres, en fair bidragssats, nemmere valgsystem, et godt og sundt samarbejde og flere engagerede og almindelige boligejere i Forenet Kredits repræsentantskab. I dag sidder der 11 uafhængige og almindelige boligejere i repræsentantskabet. Ud af 104. Vi mener godt, der er plads til fire mere.

Sådan tager du med til valget
Bedst er, hvis du kan tage med til selve valget tirsdag den 12. marts. Du kan tilmelde dig via linket her. (Du skal bruge dit NemId – klik på ‘Deltag i medlemsvalget’. Tilmelding SENEST torsdag den 7. marts.

Når du er tilmeldt, modtager du en mail fra Forenet Kredit. I øverste højre hjørne står dit fuldmagtsnummer. Det kan du give til andre, som du må bære en fuldmagt for. Vil du gerne støtte os, så kontakt Bo eller Bo. De svarer også på spørgsmål eller hjælper, hvis du er kørt fast?
Skriv til Bo på bogh@fairbidragssats.dk eller ring til Bo på 6173 6999.

Er du forhindret den 12. marts?
Du kan sende din fuldmagt med os. Vi tager den med og sætter krydset ved vores fire kandidater. Vi er en hel flok, som tager til valgmøderne i Skanderborg, Tranebjerg og Ebeltoft, og hver stemmeberettiget kan bære seks stemmer – ud over hendes egen. Skriv til os på bogh@fairbidragssats.dk, hvis du mangler et fuldmagtsnummer at sende din fuldmagt til.

Du kan overføre din fuldmagt via Forenet Kredits hjemmeside. Læs her, hvordan.

Læs mere om de fire uafhængige, kritiske boligejere, som vi støtter, og hvorfor de stiller op til Forenet Kredits repræsentantskab: