Stifter tager roret

Det blev til et døgn på posten for Flemming Trap, da han efter bestyrelsesmødet tirsdag den 3. maj i Fair bidragssats blev fungerende formand. Bestyrelsen har i dag, torsdag den 5. maj, udpeget en ny formand.

Ibsen er tilbage
Det bliver Chresten Heesgård Ibsen, som var medstifter af facebookgruppen ‘Kritiske Interessenter i Nykredit og Totalkredit’ samt medstifter af foreningen Fair bidragssats.

»Jeg har stor respekt for det arbejde, bestyrelse og alle frivillige har lagt i sagen. Det er det arbejde, der har fået kreditforeninger, banker og politikere i tale, løsninger på bordet – men utroligt nok ikke Nykredit til at rulle bidragssatserne tilbage. Endnu. Vi har skubbet børsnoteringen lidt længere ud i fremtiden for Nykredits vedkommende og vi vil levere, hvad vi kan, for at løse krisen for vores medlemmer og jer, der står i bidragssatser til op over halsen derude,« siger den nye formand.

Når man går, så går man
Han vil helst være fri for at tale om kontingent, bestyrelse eller andre mindre væsentlige ting, men ovenpå det overraskende bestyrelsesmøde tirsdag, hvor Anders Sandbjerg Larsen, Hardy Bjaerge og sidst Caroline Freltoft trak sig ud af bestyrelsen, føler han det nødvendigt med en enkelt kommentar:

»Når man går ud af en bestyrelse, så går man ud. Det er en stor beslutning at træffe, som jeg anerkender og – ligesom de udtrådte – fuldt ud forstår alvoren af. Jeg siger samtidigt ja til formandsposten for at mane til ro og gentage, at sagen er vigtigst. Vi skal videre. Alle kan arbejde for sagen – det er jeg overbevist om, at Hardy, Anders og Caroline fortsat vil – uanset hvor eller hvordan man gør det,« siger Chresten Heesgård Ibsen.

8 tanker om “Stifter tager roret

 1. Peter de Fønss

  Som medlem vil jeg gerne tilkendegive, at en ekstraordinær generalforsamling er påkrævet ovenpå de seneste dages nyheder. Jeg er rystet over – og mistænksom – at I ikke selv tager initiativ til dette. Hvad er det som ikke må komme frem i lyset?

  Mvh

  Peter de Fønss
  Medlemsnr. 0015398

 2. Jesper Frederiksen

  Jeg er 100% på linje med Peter. Det er Nordkoreanske tilstande ikke at anerkende at et medlemsdemokrati er netop det, et demokrati.

  Bestyrelsen vælger ikke sig selv, det gør generalforsamlingen.

  Indkald NU…

  Medlems nr.
  0017735

 3. Michael Plauborg

  Så 3, deraf formanden, forlader bestyrelsen fordi denne ikke vil indkalde til ekstraordinær generalforsamling, og Chresten der også ønskede en sådan bliver ny formand.
  Undskyld mig men kan i ikke selv se at når 4 ud af 7 i den gamle bestyrelse ønskede en ny GF at det så er direkte ødelæggende for foreningen ikke at afholde en sådan?

  Jeg ser med beklagelse frem til at nuværende bestyrelse i ren protest fra medlemmerne bliver sparket ud, og foreningen starter forfra.
  Dette primært pga for store egoer der ikke magtede samarbejdets ædle kunst.

  Mvh
  Michael Plauborg

 4. Mads Graugaard Hansen

  Jeg er HELT på linie med Peter De Fønss.

  En ekstraordinær generalforsamling er i DEN grad påkrævet.
  Man kan ikke miste så meget af en bestyrelse (specielt ikke på grund af internt fnidder), uden at høre medlemmerne på en ekstraordinær generalforsamling.

  Med Venlig Hilsen
  Mads Graugaard Hansen
  Medlemsnr. 0013015

 5. Chresten Ibsen

  Hej Peter, Jesper, Michael og Mads.

  Som der også står i artiklen, så stemte bestyrelsen om ekstraordinær genralforsamling. Vi tager jeres kommentarer ind og er åbne overfor alle muligheder. Det vil I også kunne læse i vores nyhed fra lidt tidligere: http://fairbidragssats.dk/fokus-paa-sagen-fair-bidragssatser/
  Jeg vil ønske at der nu kommer mere ro på det foreningsorienterede arbejde. Det gør vi en indsats for.
  Jeg vil dog understrege, at når man går, så går man. Det er en stor beslutning. Den er de tre tidligere bestyrelsesmedlemmer sig fuldt ud bevidst, er jeg overbevist om. Venlig hilsen Chresten

 6. Kim Hendry

  Jeg støtter 100% den tilbageværende bestyrelse.

 7. Palle Hansborg

  Tilslutter mig kravet om en extra ordinær generalforsamling.
  Kan slet ikke fatte at formand og kasserer trækker sig i protest!
  Som ved den stiftende generalforsamling stiller jeg mig til rådighed til en kommende bestyrelse.
  Medlem nr 0018365
  Palle Hansborg
  Tejn, Bornholm

 8. Palle Hansborg

  Har ledt efter referater af bestyrelsesmøder. Kan intet finde. Ved der er afholdt konstituerede bestyrelsemøde samt et hvor fanden var løs. Hvor er referaterne???

Der er lukket for kommentarer.